Flyttstäda

Publicerad 2014-03-31 21:10:31 i Allmänt,

Idag har jag (och Ellie) hjälpt Sandra att flyttstäda lite i lägenheten i Kista. Vi tog bussen dit vid 12 och var framme ca 13. Så vi var där till 18.30 och vi hann nästan klart med köket (!). Men allt skulle inte plockas ned/bort så då skulle det tillbaka in i skåpen igen. Medan vi städade lekte Ellie tittut med Joannas Marsvin och hittade en del prylar att plocka med som inte skulle plockas med såklart. Men hon skötte sig galant. Så fick hon bada en stund också. Lilla Busan.

Tack för idag Sandra, vi kommer förbi i morgon igen och fortsätter.

Här får ett utav marsvinen en luftpuss/slängkyss av Ellie. Så underbart.

Nu sitter vi och kikar på Makka Pakka så att inte Ellie går miste om sin dagliga dos. Då blir det ett väldans tjat vill jag lova.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela