Stort tack :)

Publicerad 2012-05-31 23:33:06 i Allmänt,

Efter en halvstressad eftermiddag när jag slutat jobba så åkte jag direkt och handlade med Mario. Efter det var det bara att ställa sig i köket som en riktig mamma och börja göra storkok på äppelpaj eftersom Sanna och Emma sa att dom skulle bli minst 3 stycken som skulle komma förbi en stund. Så jag ställde mig och gjorde en jättepaj i en ugnsplåt. Den blev faktiskt jätte god så nästa gång det ska komma massa folk så blir det att ta fram ugnsplåten igen.
Till middag så blev det pannkakor utan fläsk. Det är ju trots allt torsdag idag :)

Så fick jag, eller lilla bebisen fick en liten present av tant Sanna. Det var en supergullig och ultramjuk bebisfilt. Den var verkligen jätte fin. Stort tack för den Sanna :) den kommer komma väl till pass sen när bebisen bestämt sig för att ploppa ut.

Här har ni bild på filten jag, vi, fick i dag och så självklart bild på pajen. 5 av 5 stjärnor för att göra smuldegspaj i ugnsplåt.
Sist en bild på Mario som visar en bild från sin bebisapp i iPaden hur stor bebisen är i denna vecka. Så mitt berömda pannkakstorn såklart (:

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela