Måndag

Publicerad 2012-07-30 19:49:14 i Allmänt,

Nu börjar jag vänja mig lite vid att ta hand om Ellie själv medan Mario är på jobbet.

 

Idag efter att vi klivit upp vid 11.15 så åt först Ellie frukost 2 gånger och sedan ar det min tur. Det blev det vanliga till frukost i dag, 1 kopp té (chai latte), 2 mackor med korv och ost på och en lagom portion med kefir och flingor. Mumms.

 

Sen när Ellie äntligen slutat gråta, på grund av vad jag tror var magknip, så tog vi oss ut på en promenad. Vi promenerade i ca 1.5h och var hemma i lägenheten igen strax efter kl. 16. Jag lyckades även handla med mig en del saker till min scrap booking som jag funderat på att pyssla med länge. Allt detta hittade jag på en butik som heter Nilles.

Så nu kan jag börja skriva ut fler bilder på min lilla smula och sen klippa och klistra till Ellies första, privata, bok. Ska skriva med lite saker från sjukhuset och klistra in allt jag sparat från när hon föddes. Underbart.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela