Hallelujah

Publicerad 2014-02-27 22:53:30 i Allmänt,

Vid 15 tiden idag var vattnet tillbaka och jag tror inte jag tvättat händerna så ofta och mysvket som jag gjort idag. Innan kl 17 tävlande jag ihop 6 handtvättar varav 1 var efter toalettbesök. Haha skönt att vara ren om händerna. Sjukt underskattat.
Idag tog jag med mig Ellie (i vagnen) och Chatlie på en 5,1km promenad, det kändes bra att inte få ont i ryggen igen så jag hoppas på samma tur i morgon efter att jag och Ellie varit på öppna förskolan i Vällingby. Senare i morgon ska vi på 60års middag/kalas hos Marios moster Lisa som fyller 60. 

Just nu är jag bara väldigt trött men glad att få ha tagit en långdusch och känner mig som en människa igen. Godnatt kära läsare.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela