Stan med Tina

Publicerad 2013-02-28 17:15:48 i Allmänt,

Idag var det bestämt sedan länge att jag och Tina skulle mötas på stan här i Örebro. Sagt och gjort, kl 13 möttes vi utanför stadsbiblioteket och gick sedan in på krämaren och kikade, där gick även jag in och köpte en nu sjal för 112,- supersnygg är den.
Sen kom vi ned på köpmangatan och kikade lite, där köpte jag en ny tröja på Vero Moda för 179,- sen gick vi till Jensen's Bøfhus och såg till att Ellie fick lite mat innan vi beställde in varsin god lunchrätt.

Efter maten packade vi ihop oss igen och gick tillbaka mot krämaren men hoppade in på NewYorker och kikade. Tina hittade ett linne men jag fann inget som föll mig i smaken. Vid 15.20 skiljdes vi från Tina som skulle jobba och vi promenerade hem till Ronja & Daniel i det härliga vädret.

Under dagen har vi varit väldigt trötta alla tre. Detta på grund av att Ellie vägrade sova hela natten som hon brukar. Tror att det är bissingarna som spökar och inte låter henne sova ordentligt. Man kan nu se att dom är på väg, de två i mitten på undre käken. Ska försöka ta en bild på det om lilla busan tillåter.

Ikväll ska jag förhoppningsvis få sola eftersom Ronja glömde lämna nyckel och "blippen" till tvättstugan och solariet, så ska nog få lite färg ikväll istället. Skönt det ska bli också att sova i ett varmt solarium. Somnar alltid.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela