Jaga fåglar

Publicerad 2013-09-29 18:14:13 i Allmänt,

Idag tog jag och Ellie en promenad ner till parken igen. Denna gång tog vi även med Ellies lilla Hello Kitty set med spade, kratta, hink och sandformar. Detta var väldigt populärt bland tjejerna nere i lekparken. Tur att Ellie inte var så jätte intresserad så att de andra barnen också fick leka lite med det. Vi lär oss att dela självklart. Sådant tar ju lite tid men hon kan om hon vill.

Sedan har Ellie även jagat duvor, gungat tillsammans med mig på dom stora barnens gungor och åkt rutschkana. Synd att dom inte har bebisgungor i lekparkerna. Ellie vill gärna gunga en längre stund och det är lite smått jobbigt att hålla i sig själv, Ellie och försöka gunga samtidigt. 


Här står Ellie och tittar när de stora barnen gungar själva.


Jaga duvor är kul.

Köra "sidvagnen" är också kul.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela