Grattis moster & Hej Lindha :)

Publicerad 2013-03-31 23:07:02 i Allmänt,

Idag har vi spenderat tiden i Norrköping hos min moster som fyller år idag. Det bjöds på fika igen, vilket betyder ännu mer rehab när jag kommer hem. Det var jättekul att träffa kusin Annika igen med sin Elvin och karl med sin unge. Självklart att träffa de andra också men ca 3år sedan jag träffade dem senast.

Vi åkte hemåt vid kl 18.30 men strax innan det fick jag äntligen träffa Lindha som jag skrivit med en längre tid. Vi träffades först på instagram och blev sedan vänner på FB och har bytt nummer med varandra. Superkul att få träffa henne, blev tyvärr en kortis bara då vi skulle börja åka hem så vi sa i princip bara "hej" på infarten till min mosters hus.

Hoppas verkligen att vi hinner ses igen så att Ellie och Julia kan få leka lite. Hade varit så himla mysigt. Hoppas på ett återseende i snar framtid. Vill ni läsa lite om Lindha och hennes liv som mamma till Julia så kan ni gå till www.mammalindha.blogg.se

Just nu försöker vi få en liten dam här att sova. Blev en lång dag med totalt 3 timmars bilresa, så hon har ju redan sovit en hel del idag.

Tackar för idag och önskar er andra en trevlig kväll <3

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela