Nytt in

Publicerad 2014-08-29 14:57:27 i Allmänt,

Inatt var Ellie bökig och ledsen. Mario lyfte över henne i natt och hon har varit varm och ledsen till och från som nu resulterat i förkylning med feber. Stackars lilla vännen. Snorig, halsont och täppt i näsan. Men nu var det länge sedan lilla damen var sjuk så jag antar att det bara var en tidsfråga när hon började på förskolan.

Jag har alltså varit hemma med Ellie idag. Tog en promenad upp till Vällingby och köpte lite nya kläder till Madame igen. Hon har ju vuxit ur det mesta så det behövs massa nytt.
Blev ett par mjukisbyxor, ett par tjocka leggings, två långärmade tröjor, en fleecejacka och en mössa.


Till mig blev det en varm och mysig tröja, dagkräm, hårsnoddar och hårspännen.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela