Byta, byta och åter byta

Publicerad 2012-08-31 18:24:22 i Allmänt,

Ellie kissar hela tiden vilket är väldigt bra. Men hon gillar verkligen inte att ha en nerkluddad blöja på sig, så då väcker hon mig och vägar somna om tills blöjan är bytt. Så det blir bara fler och fler byten nu på nätterna tycker jag.

Sov ganska konstigt inatt ändå för jag drömde en sorts mardröm om att det var Krig i Sverige (Örebro). Sen när jag, Sina Kleven och min gamla klasskompis Jenny Thuresson gömde oss hemma hos Sina så var det förbaskade huset hemsökt av ett hyperaktivt och irriterande spöke.
Det konstiga med detta spöke var att man kunde ta i henne och jag kan inte minnas hur många gånger hon skrämde mig och gjorde irriterande saker som att förvandla sigsjälv till små flugor som ville krypa in i mina öron etc. Ett tag så fick jag tag i henne och stängde in henne i en genomskinlig PET flaska.

Vaknade tillslut av att Ellie ville ha mat och få blöjan bytt, kl 11, så då var det ändå dags att gå upp och äta "frukost".
Vid 14.30 begav vi oss ner till stan. Vi gick självklart ned dit nu när det var så härligt ute. Behagligt kan man säga och vi gick ute i 1,5 timme. Först ned till stan och sen runt lite där nere innan en försäljare för Fjordkraft (våran strömleverantör) började terrorisera oss. Jag sa "nej tack", ca 4 gånger och tillslut började Ellie skrika så då sa jag bara "jag har inte tid med dig! Jag har ett barn att ta hand om". Han följde efter mig hela 2 gator bort från sitt "stand". Men tar vare min erfarenhet av försäljningsbranschen så fick han ingen provision idag, inte genom mig i alla fall.

Jag köpte 2 baslinnen på H&M idag men något mer än det hade jag faktiskt ingen lust med. Inte efter att den där försäljaren gjort mig på dåligt humör.

Här har ni bild på min starka dotter som håller upp huvudet alldeles själv i längre perioder.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela