Tjockis lördag

Publicerad 2012-06-30 23:51:18 i Allmänt,

Efter att gårdagens kväll inte alls blev lika mysig eftersom att Mario var ute och festade och Emma gått hem så får jag igen en massa mys i dag/kväll istället. Trots att jag inte har gjort så mycket i dag, som ni nog har märkt på mina inlägg, så har jag och Mario ätit god midddag tillsammans och efter det har vi lyxat till det riktigt ordentligt med både ostbågar och chilinötter. Fy skäms på oss, men så gott det är.
 
Middagen som Mario tillagade var potatisgratäng, marinerade kotletter och en god fetaost sallad till.
 
Här har ni också blid på det hemska vi åt till Jönssonligan filmerna
 
Ni får ursäkte våra konstiga underlägg till glasen, men jag har inte hittat några som jag gillar och det blir ju så fula ringar/märken på bordet annars. Det kan man väl kalla för vuxenpoäng, eller vad säger ni?
 
 

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela