Lördagens höbdelseförlopp

Publicerad 2013-11-30 21:36:32 i Allmänt,

Dagen startade riktigt tidigt då Ellie vaknade alldeles för tidigt och stor och ropade "mamma" och "pappa" i minst 20-30 min innan jag orkade dra min mulliga kropp ur sängen innan kl 08 en lördag. Usch. Men efter det kom Mario upp vid 08 tiden och vi fick starta lördagen utan sovmorgon helt enkelt. Jag passade på att spela lite Zelda efter frukosten och Mario ställde sig och plockade ner alla hyllor. Nu är väggarna nakna förutom tavlan och klockan i vardagsrummet. Det börjat ju dra ihop sig inför flytten trots allt :)

Sedan sov Ellie middag och efter att hon vaknat, och hon fått lunch så gick vi en omväg ner till Oslo city. Först förbi övre Grünerløkka och sedan ner förbi Grønland och tillslut framme på Oslo city. Väl där köpte jag en julig tomtedräkt till Ellie samt ett par nya vintervantar. De hon hade tills i dag var alldeles för kallt, stackars Busan. Men nu har hon ordentliga vantar.

Tomtedräkt med tillhörande luva.


Vantar med reflex och juliga strumpbyxor med mönster.

Efter hemkomsten har vi ätit middag och bara varit en liten familj hemma i lägenheten. Ellie har fått badat och kollat på In the night garden som hon älskar så mycket. Lilla skatt.
Nu sover Ellie så då slappar jag och Mario i soffan till en film, vi ska bara komma på vilken först. 

Godnatt :)

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela