Malin & Felicia

Publicerad 2014-04-30 12:10:08 i Allmänt,

Igår hängde vi med mamma Malin med sin dotter Felicia, det var dock kallt ute igår så mitt klädval med långklänning blev lite fel. Men alltid trevligt att träffa dom. Vilket bara varit 3 gånger men vi klickade direkt. Så bor vi i princip grannar. 
Idag är jag och lilla E ute igen, men hinner bara leka till kl 12.25 då vi måste ta tunnelbanan till stan för att möta Mario. Vi ska nämligen sova över hos Marios föräldrar ikväll. Blir som vanligt god mat och trevligt sällskap.
Madame har hittat en pinne idag som är mycket intressant. Vägrar släppa den.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela