Onsdag & torsdag

Publicerad 2013-10-31 22:45:15 i Allmänt,

Usch va dålig jag har blivit på att uppdatera bloggen nu och er läsare. Har haft så himla mycket på jobbet att min hjärna bara stängt av när jag kommer hem. Igår busade jag med Ellie i en timme innan Mario kom hem så satt jag och spelade Zelda på mitt Wii i några timmar innan det var dags för sen middag, som vanligt. Sedan marsch i säng.

Igår var städpatrullen igår här hemma. Något vidare rent blev det väl inte men det var väldigt underhållande.

Idag har det varit lite samma typ av dag. Nu när det är lönekörning på jobbet så sitter man gärna med saker upp över öronen och nu när vi är en man kort på backoffice så blir det stressigt. Har inte hunnit ta rast i dag knappt. Så det har gjort att min dag har gått väldigt fort.

I morgon är det fredag mina kära vänner, och det betyder att det är helg, för min del åtminstone, vid kl 16. Så skönt det ska bli med lugn och ro.

När jag och Ellie kom hem idag så satte vi oss och festade på lite honungsmelon. Det tycker madame är väldigt gott. Det märktes.

Ellie tycker nog att jag är tjock, får nämligen ingen matlåda med mig till jobbet i morgon, så det får troligtvis bli sallad till lunch. 

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela