Trick or treat

Publicerad 2012-10-31 21:37:00 i Allmänt,

Ja, ikväll är det halloween. Som de flesta vet. Men vi har INTE handlat hem något godis i fall någon skulle komma hit och plinga på, vi tar risken för bus eftersom vi inte vill sitta hemma med godis. Lika bra då.

Det var jättemysig med besök av Sandra här idag från 13-18. Vi pratade om saker som hänt de senaste året och självklart blev det massa bebismys. Så får vi tacka henne igen för den jättesöta kaningosefilten som Ellie fick :)

Nu har jag varit iväg på mitt träningspass med min PT också. Det blev ett mycket intensivt pass med massa knäböj, hopp och andra övningar. Så nu har vi ätit lite middag och jag ska hoppa in i duschen.

Jag säger hej så länge så hörs vi mer i morgon. Men bjuder såklart på lite bilder från dagen också. Bild på lekdjuret till Ellie, Pumpan som Mario gjorde i ordning idag och sedan bild på mina nyinhandlade träningskläder och såklart stjärnan i min blogg, Ellie själv.

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela