Lugnet före stormen

Publicerad 2013-05-30 21:17:22 i Allmänt,

Ja nu börjar Marios släkt och vänner röra sig hemåt. Jag har gått ner i Marios gamla pojkrum och försöker få Ellie att somna, det är lättare sagt än gjort när hon sovit så mycket på tåget i dag. Men snart ska hon väl somna.

Fick supergod mat här förut och nu väntar jag bara på att få sova lite innan avresan till Arlanda kl 04 i morgon bitti. Ska bli spännande att gå upp så himla tidigt och faktiskt vara ute på Arlanda ca 04.45.

Säger "godnatt" så länge och kommer nog inte göra inlägg varje dag nu när vi är på semester. Det beror på hur det är med internet på hotellet. Hoppas ni har en superfin och härlig vecka allihop.

Lägger med ett litet kollage med bl.a. En tjusig adidas baddräkt som Ellie fick av farmor, farfar och farbror :)

Om

Min profilbild

Cajsa Cedergren

Hej kära läsare! Jag heter Cajsa, är 24 år och kommer ursprungligen från Örebro. År 2010 flyttade jag till Oslo, Norge för att jobba, tjäna pengar och leva livet helt enkelt. Jag är sedan den 11:e Juli 2012 mamma till min underbara dotter Ellie, och bor tillsammans med min pojkvän Mario som är pappan till vår älskade dotter! I December 2013 så tog Oslo äventyret slut och jag, tillsammans med min lilla familj flyttade hem till Sverige och bor nu mer i Stockholm! Följ med på mitt liv som mamma, min vardag och massa annat kul här på bloggen! Ha det så bra allihopa! - Cajsa Cedergren.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela